Nieuws

Medewerkers marketing & communicatie gevraagd (werkervaringsplek)

Ben je op zoek naar een zinvolle invulling van een deel van je vrije tijd? Of wil je alvast werkervaring opdoen bij een culturele instelling tijdens je MBO / HBO / universitaire studie? We zijn op zoek naar mensen met een vlotte pen om persberichten te schrijven, onze website bij te houden en evenementen aan te melden bij verschillende online agenda's. Om mee te helpen met organiseren van activiteiten en om online goed zichtbaar te zijn.

Je komt in een leuk team, in een culturele, historische organisatie midden in het centrum van Assen. Op 5 loopminuten van het NS Station. We bieden je graag de mogelijkheid om praktijkervaring op te doen, je netwerk op te bouwen en te ontdekken of werken in een culturele instelling iets voor jou is!

Vaardigheden en kwaliteiten

We organiseren veel publieksactiviteiten, voor jong en oud, alleen én met onze vele samenwerkingspartners. We kunnen hulp gebruiken van enthousiaste mensen die van aanpakken houden. Met een vlotte pen. Of ervaring met inDesign en Photoshop. Om onze activiteiten meer  zichtbaar te maken. Offline én online. In woord én beeld. We zoeken mensen die van organiseren en regelen houden; campagnes en acties verzinnen bij verschillende activiteiten en evenementen (zoals de Dag van de Drentse Geschiedenis, Opa en Omadagen, TT filmweek)

Extra informatie
Referenties worden nagetrokken. 

Sollicitatieprocedure
Onze voorkeur gaat uit naar mensen die voor langere tijd beschikbaar zijn voor minimaal 2 dagdelen per week.  Ben je nieuwsgierig? Herken je je in het hierboven genoemde profiel? Heb je er zin in? Dan nodigen wij je graag uit voor een gesprek!

Voor meer informatie kunt je contact opnemen met Karlijn Donders, marketing & communicatie Drents Archief. Telefoon: (0592) 31 35 23 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.