Nieuws

Vanaf oktober: theater van de Drentse geschiedenis

Het vernieuwde Drents Archief biedt vanaf 13 oktober speciale programma's voor verenigingen en bedrijven in de gloednieuwe Studio.

Historische verhalen op metershoge schermen

Neem plaats in het theater van de geschiedenis. Ga onder leiding van onze presentator terug in de tijd en ontdek foto's, films, documenten en de verhalen die hierbij horen. Het Drents Archief biedt groepen een programma op maat met een quiz of historische films, afgestemd op woonplaats of interessegebied.

Groepsaccomodatie
Ervaar ons ca. 90 minuten durend programma met prachtig materiaal uit het Drents Archief. Het metershoge beeldscherm brengt de verhalen tot leven. Ontdek met de Drenthequiz wat je weet van het Drentse verleden. Lach mee met de verrassende filmpjes van vroeger. De groepsprogramma’s in de Studio zijn interactief, leerzaam en vooral gezellig.

Een historische dag in de Studio
De Studio is beschikbaar voor (bedrijfs-)jubilea, verenigingen of een familiedag. Bij ons heb je gegarandeerd een leuke tijd. Er is plaats voor 48 personen en de ruimte is ook zeer geschikt voor bedrijven. Het multimedia theater heeft een enorm scherm waarmee presentaties en films een overweldigende indruk achterlaten. In overleg ontwerpen we graag een eigen programma, speciaal gemaakt voor uw bedrijf.

Kies een thema
Wij hebben met zorg een aantal programma’s ontwikkeld. Ons aanbod is breed en ook interessant voor groepen van buiten Drenthe. Een kleine greep:
  • de TT van Assen
  • werken en wonen in Drenthe
  • Drenthequiz
  • Drentse winkeliers
  • Markante Drenten
  • Drentse dorpen en steden in vroeger tijd

Informatie
Wij adviseren verenigingen en bedrijven in Drenthe graag over een programma op maat.
U kunt contact opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .