Attentie
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

Nieuws

Festival Groen Drenthe in het Drents Archief

In het kader van het 40-jarig bestaan van Natuur en Milieufederatie Drenthe vindt op 22 maart 2013 het Festival Groen Drenthe plaats.

Een festival helemaal in het teken van de groene kijk op de toekomst. De Natuur en Milieufederatie doet dat niet alleen, maar samen met haar partners, werkrelaties en inwoners van Drenthe. Het Drents Archief is één van die partners.

 

Een groene kijk op de toekomst
Het Festival Groen Drenthe staat in het teken van de duurzame toekomst van Drenthe. Met inspirerende debatten, workshops, lezingen, muziek en films. Het festival vindt plaats in het centrum van Assen. Een aantal activiteiten vindt plaats in het Drents Archief. Het festival vormt een open podium. Samen met diverse samenwerkingspartners en werkrelaties wordt Festival Groen Drenthe een bruisend en spraakmakend festival. Een plek om inspiratie op te doen, informatie te delen, elkaar te ontmoeten en nieuwe initiatieven en ideeën te laten ontstaan. Onder andere de provincie Drenthe, Energy Expo, Festifarm, Drents Archief, Natuurmonumenten, IVN en Het Drentse Landschap verlenen medewerking aan het festival.

 

Laat u inspireren
Deelname aan het festival is gratis. Wel moet u zich vooraf aanmelden. Dat kan via deze website. Hier vindt u ook de meest actuele informatie omtrent het programma en het Festival.

 

Festival Groen Drenthe: 22 maart 2013 10.30 – 17.00 uur
Locaties: Drents Museum, Studio Drents Archief en Gouverneurstuin, Assen

NMF_Festival