Nieuws

Win een workshop annodrenthe.nu

Op vrijdagmiddag 17 mei 2013 geeft het Drents Archief een gratis workshop annodrenthe.nu.

Een mooie wandelroute maken langs favoriete plekjes, hoe pak je dat aan? Tijdens de workshop leren de deelnemers hoe annodrenthe.nu werkt en hoe je een mooie route maakt. U maakt kans op gratis deelname aan de workshop.

 

Stuur ons uw verhaal: wat wilt u op de kaart zetten of waarover wilt u een route maken? Heeft u bijvoorbeeld een bijzondere familiegeschiedenis of kent u de mooiste plekken van uw dorp? Als uw verhaal wordt gekozen, mag u samen met een introducé gratis deelnemen aan de workshop. Zet uw verhaal samen met uw gegevens (naam, woonplaats en telefoonnummer) in een mail en stuur het naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . U kunt zich ook aanmelden via onze Facebook-pagina.

 

Met annodrenthe.nu beleef je Drenthe en zijn geschiedenis op een nieuwe manier. Het is een website en mobiele app waarmee je een tijdreis door Drenthe maakt. Volg mooie wandelroutes door een stad, fiets door de Drentse natuur en beleef een spannende verhalenroute. Zelf verhalenroutes maken kan ook, bijvoorbeeld langs de plaatsen die van belang zijn voor je eigen historie en die van je familie. Annodrenthe.nu won in februari 2013 de Geschiedenis Online Prijs 2012, de prijs voor de beste historische website.

 

De workshop wordt gehouden op vrijdag 17 mei 2013van 13.30-16.30 uur. Het Drents Archief geeft vier keer twee kaartjes weg voordeze workshop. Aanmelden kan t/m vrijdag 3 mei. De locatie is het DrentsArchief, Brink 4, ingang Museumlaantje, 9401 HS Assen.

 

Foto: Drents Archief (Sake Elzinga)


Win_een_workshop