Nieuws

Ouderenarrangement rond de TT

Genieten van korte films over de TT met unieke historische filmbeelden? Dat kan bij de voorstelling ‘TT Assen’ op dinsdag 18 juni in het theater van de Drentse geschiedenis in het Drents Archief in Assen. De films zijn samengesteld uit opnames van de jaren ’20 tot en met de jaren ’80.

De beelden van de races, de coureurs in de Asser binnenstad, de motorliefhebbers op de camping en de TT-cultuur zullen bij velen herinneringen oproepen. Wie heeft Wil Hartog in 1977 nog gezien, of winnaar Barry Sheene in 1976? Na de filmvoorstelling neemt de presentator u tijdens de quiz Canon van Drenthe mee naar de belangrijkste feiten uit de Drentse historie. Ga de strijd aan met uw medekandidaten. Wie weet het meeste over de hoogtepunten uit het Drentse verleden?

Ook het ontdekken van uw eigen woonplaats in vroeger tijd staat op het programma. De voorstelling begint om 14.00 uur en duurt tot 15.30 uur. De kosten bedragen 5 euro inclusief een kopje koffie of thee. Het programma is speciaal bedoeld voor ouderen en wordt georganiseerd door Welzo Assen en het Drents Archief.

Praktische informatie
  • datum en tijd: dinsdag 18  juni 2013 van 14.00-15.30 uur
  • reserveren: 0592-313523 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • locatie: Drents Archief, Brink 4, ingang Museumlaantje, 9401 HS Assen
  • kosten: 5 euro p.p., inclusief een kopje koffie of thee


WilHartog