Nieuws

Prijswinnaar Historische Atlas van Assen

Dhr. W. Eefting is de gelukkige winnaar van de prijsvraag over De Historische Atlas van Assen tijdens de Mijn leven, mijn Drenthe manifestatie op 24 oktober. Hij had op alle vragen, die in het teken stonden van historische kaarten van Assen, een juist antwoord. Dhr. Eefting kreeg daarom onlangs een gratis exemplaar van De Historische Atlas van Assen officieel overhandigd.

Op 24 oktober verscheen De Historische Atlas van Assen. Het eerste exemplaar werd in het Drents Museum uitgereikt aan Wethouder van Cultuur Chris de Wal. Hij nam, onder toeziend oog van vele geïnteresseerden, De Historische Atlas van Assen namens Burgemeester en Wethouders in ontvangst. De uitreiking was het begin van de feestelijke en zeer succesvolle Mijn leven, mijn Drenthe manifestatie.

Dit slotfeest van de Week van de Geschiedenis zat boordevol activiteiten voor het beleven, maken en schrijven van geschiedenis. Jong en oud vermaakten zich geweldig met onder andere dans, muziek, verhalenvertellers, een jaren ’50 belevenis, een erfgoedmarkt, kennismaking met stamboomonderzoek, eigen geschiedenis maken en schrijven en nog veel meer. Tussen de drie- en vierduizend Drenten kwamen op dit spektakel af.
Meer informatie over de manifestatie en ‘Mijn leven, mijn Drenthe’ op www.mijnleven.me

Bezoekers van de Mijn leven, mijn Drenthe manifestatie

manifestatie