Vergaderen

Zaken van nu in de sfeer van vroeger

Stiekem wegdromen tijdens een vergadering? Dat is beslist geen straf in onze Laarwoudzaal. De voormalige Commissiekamer uit 1901 ademt namelijk geschiedenis. Vergaderen in de hypermoderne Studio behoort ook tot de mogelijkheden, waar u tijdens een pauze kunt ontspannen bij één van de mooie historische films.

Uniek in Nederland

Het prachtige gerestaureerde plafond van de Laarwoudzaal is na meer dan 50 jaar weer in volle glorie hersteld. Letterlijk en figuurlijk het hoogtepunt van de zaal, prachtig om naar te kijken.

Historisch vergaderen

De Laarwoudzaal heeft naast zijn rijke historie en het unieke plafond alle moderne faciliteiten om de belangrijke zaken van vandaag te bespreken. Draadloos internet, laptop en meer moderne audiovisuele hulpmiddelen zijn aanwezig. Een perfecte locatie om de sleur van kantoor eens te ontvluchten en een onuitwisbare indruk te maken op relaties. Vergaderarrangementen zijn inclusief een korte historische introductie van de zaal.

Lunch, receptie en buffet

De Laarwoudzaal is geschikt voor groepen tot ca. 30 personen of 20 personen in vergader-opstelling. De Studio is geschikt voor 48 personen. Wij verzorgen graag uw receptie, lunch of buffet.

Informatie over tarieven & reserveren

Wij informeren en adviseren u graag over een programma op maat. Wilt u contact opnemen, meer informatie over tarieven of vrijblijvend een offerte aanvragen? Klik hier.

"Geweldig mooi pand met fijne mensen die de vragen beantwoorden die je hebt. Vooraf duidelijk en goed kunnen overleggen wat onze wensen waren. Deze zijn dan ook prima uitgevoerd".  Veilig Verkeer Nederland

"Het event bij het Drents Archief is zeer goed verlopen. Wij werden vriendelijk ontvangen, overal mee geholpen en alles was gewoon goed verzorgd. Het buffet dat voor ons geregeld was was lekker en ook het Italiaanse ijs viel goed in de smaak. Onze klant was zeer tevreden net als wij. Wij kunnen deze locatie dan ook aan iedereen aanraden!".  Racktime 

Vergaderen in het Drents Archief