trouwlocatie

trouwzaal-8021

 

Bent u op zoek naar een bijzondere trouwlocatie? In het oudste stukje van Assen kunt u nu historisch trouwen in de Laarwoudzaal onder een prachtig plafond.

Huwelijk onder een uniek plafond
De plafondschildering verbeeldt de Drentse welvaart in de zeventiende eeuw. De deugden Liefde, Waarheid en Gerechtigheid spelen hierin een grote rol. Extra grandeur geven de achttiende-eeuwse portretten aan de wand van het echtpaar Van Heiden Reinestein, een vooraanstaande Drentse familie. 

Sfeervol, authentiek en intiem
De voormalige Commissiekamer uit 1901 ademt geschiedenis. De originele eikenhouten lambrisering en de deuren, ontworpen door Rijksbouwmeester Jacobus van Lokhorst, nemen je moeiteloos mee in de tijd. Kortom, de Laarwoudzaal is een stijlvolle, intieme zaal, een trouwlocatie met karakter! Maak gerust een afspraak om vrijblijvend de zaal te bekijken. 

Locatie en bereikbaarheid
Het Drents Archief ligt naast het Drents Museum in het erfgoedkwartier in het centrum van Assen, op slechts 5 minuten lopen vanaf het station. Via de Stationsstraat loopt u via de brug over de Oostersingel zo het Museumlaantje in. U kunt bij de gemeente Assen gratis parkeerkaarten aanvragen voor de naastgelegen Kleine Brink.

Informatie en bezichtigen van de zaal
Neem vrijblijvend contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0592 313523

 

Historisch trouwen in de sfeervolle Laarwoudzaal


trouwzaal-8033

 

Kosten

  • Laarwoudzaal (tot 30 personen) ma t/m vrij 9:00-17:00 uur | € 170 incl. BTW
  • Laarwoudzaal (tot 30 personen) za 10:00-17:00 uur | € 470 incl. BTW

 

 vergaderlocatie-laarwoudzaal-drentsarchief-assen