Smartphoneroute

Huur een smartphone in het Drents ArchiefWie een wandeling of fietstocht langs historische plekken wil maken, kan met de smartphone in de hand een prachtige route volgen. Met de mobiele app annodrenthe volg je mooie wandelroutes door een stad, fiets je door de Drentse natuur en beleef je spannende verhalenroutes. Verhalen over geschiedenis, cultuur, natuur en milieu worden met de mobiele app op locatie in heel Drenthe voor iedereen toegankelijk. Je hebt de geschiedenis van Drenthe in je broekzak!

Smartphone huren

Wilt u graag een mooie verhalenroute volgen, maar heeft u geen smartphone? Bij het Drents Archief kunt u een smartphone huren, zodat u Drenthe en zijn geschiedenis op een nieuwe manier kunt ontdekken. Voor meer informatie en tarieven klikt u hier.

Groepsprogramma

Speciaal voor groepen heeft het Drents Archief programma’s samengesteld waarbij u samen een smartphoneroute kunt volgen. In Assen zijn verschillende spannende verhalenroutes. De route ‘Assen: Back to the Sixties’ neemt u bijvoorbeeld mee terug naar het Assen van de jaren zestig. Terug naar de tijd van de nozems en de hippies. In de Asser binnenstad gaat u op zoek de plekken waar het toen allemaal gebeurde. Of volg de route ‘Drents Archief op straat’ en loop langs plekken waar het verhaal wordt verteld van het Assen van toen, van de middeleeuwen tot de twintigste eeuw. Kloostermoppen in de muur, verdwenen waterloopjes, eeuwenoude bomen… Ontdek de plekken waar de geschiedenis van Assen meer dan zeven eeuwen geleden begon.

Informatie over tarieven & reserveren

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van routes die u kunt volgen tijdens een programma. Wij adviseren verenigingen en bedrijven in Drenthe graag over een programma op maat. Wilt u meer informatie over tarieven of vrijblijvend een offerte aanvragen? Klik hier.

Volg een mooie smartphoneroute door Drenthe met de app annodrenthe