Open Erfgoed Koffie

Drents Archief
Datum: vrijdag 14 april 2017 10:30 - 12:00

Locatie: Drents Archief  |  Plaats: Assen, Nederland

Wat is een Open Erfgoed Koffie?
Een Open Erfgoed Koffie is een gratis ongedwongen, laagdrempelige bijeenkomst, waar je naartoe kunt gaan om te netwerken, kennis op te doen en ervaringen uit te wisselen. De bijeenkomsten vinden plaats in een lokaal café: iedere keer doen we een andere stad aan, zoveel mogelijk eerlijk verdeeld over de provincies. Het idee is dat je nooit ver hoeft te reizen voor een gezellig en informatief uurtje met gelijkgestemden! Na eerdere edities in Utrecht, Arnhem, Middelburg, Groningen, Leeuwarden en Eindhoven doen we nu Delft en Assen aan. Het concept is simpel en gebaseerd op de Open Coffee beweging – een begrip voor vooral zelfstandigen en ondernemers.
Open Erfgoed Koffie: NDE Special Assen - 14 april
Voor deze Open Erfgoed Koffie zijn we te gast bij het Drents Archief. Ferry Sieders, medewerker van het Drents Archief, zal een inleiding verzorgen rondom het biografisch zoekportaal voor het Archief van de Maatschappij van Weldadigheid.
Andere onderwerpen
Natuurlijk kunnen er ook allerlei andere onderwerpen besproken worden, naast het voorbeeld van musea en digitaal erfgoed. Heb je een plan, overweeg je een project, zoek je samenwerkingspartners of wil je gewoon horen waar anderen uit de omgeving mee bezig zijn? Schuif dan aan bij deze Open Erfgoed Koffie en drink een kopje met ons mee!
Aanmelden
Er is plek voor maximaal 20 mensen. Deelname aan de Open Erfgoed Koffie is gratis. Aanmelden is verplicht en kan via Eventbrite:
Wanneer
Vrijdag 14 april 2017, 10:30-12:00 uur.

Meer informatie:

  • Kijk voor alle informatie over de Week van het Digitaal Erfgoed op de eventwebsite.
  • Lees verslagen van eerdere Open Erfgoed Koffies via onze website

 

 

Kaart


 

Alle datums


  • vrijdag 14 april 2017 10:30 - 12:00